• Træn udendørs

  Træn udendørs

  At træne udendørs i naturen giver mange fordele, ikke mindst en tilnærmelse til naturen. Så giver det rigtig god mening at påklæde sig med tøjet fremstillet af naturen.

  Mærk selv forskellen.

 • Mærk selv forskellen

  MÆRK SELV FORSKELLEN

  Suveræn komfort med fuld bevægelsesfrihed. Bambusteknologien sikrer naturligt svedtransport, naturligt ånbarhed og naturligt lugthæmmende. Sig farvel til ildelugtende sportstøj og goddag til nemt at vaske, dejligt at tage på. Ingen kemikalier i tøjet!

 • Det naturlige alternativ

  DET NATURLIGE ALTERNATIV

  Bamboo Performance Technology™ kombinerer det bedste fra naturen med den patentanmeldte efterbehandlingsproces BamCo®. Det frigør de naturlige performance egenskaber som findes i fibrene.

Følg os på Facebook

 • Gratis fragt i DK

  Ved alle ordrer over 800,- er der gratis levering i Danmark.

 • Kontakt os

  Hvis du har spørgsmål eller vil snakke med kundeservice kan du både anvender vores kontaktformular, send os en email, ring eller tekst os på +45 2162 2244.

 • Betaling

  Der kan betales med dankort, kreditkort eller mobil pay.

Det naturlige alternative

Bambusteknologien gør forskellen

Tasc Performance fremstiller verdens bedste naturstof til sports- og fritidsbeklædning. Bamboo Performance Technology™ sikrer at vi anvender de bedst mulige performance egenskaber, som findes i bambusfibrene. Takket være bambusens molekylær opbygning opnår vi den høje ydeevne uden at gå på kompromis med komfort.

Der anvendes ingen kemikalier i tøjet. Alt tøj fremstilles af bambus blandet med enten økologisk bomuld eller merinould. Alle egenskaber hører til naturen og vi bibeholder dem gennem fremstillings- og efterbehandlingsprocesen. Både råmaterialer og processen er godkendt og certificeret af internationale miljøovervågningsorganisationer.