Anmeldelse af Søren Trier, duathlonudøver

Mit navn er Søren Trier. Jeg dyrker duathlon (løb, cykel, løb) og kører licens løb for DMK (Dansk mountainbike klub) på MTB og cykelcross.

Jeg stiftede første gang bekendtskab med thriv™ på VM cykelmessen i Birkerød. Jeg deltog selv som ”levende reklame”, hvor jeg skulle cykle med cykeltøj fra et andet firma. Det var rimeligt varmt at cykle indenfor, så efter ca. 4 timer kom John og sagde: ”Var det ikke noget at prøve en af mine trøjer?”

Jeg fik en singlet på, som lignede en normal løbetrøje og tænkte først, at den kommer til at blive drivvåd og klistre til kroppen på kort tid. Til min store overraskelse blev den ikke våd af sved som en “almindelig” bomuldstrøje og kroppen kunne godt ånde i trøjen. Jeg følte mig godt tilpas i den. Efter 2 timer på cyklen med Lightning singletten på, var jeg ikke drivvåd af sved, som det havde været tilfældet med et par af de andre trøjer jeg havde haft på.

Men testen kunne ikke slutte her. Singletten måtte også prøves af udendørs. Jeg tog den på ud at løbe en dag, hvor vejret var køligt og blæsende. Jeg oplevede, at jeg kunne holde varmen, selv om jeg svedte og trøjen blev lettere våd af sved.

Jeg har også testet trøjen ved løb en varm dag. Jeg var spændt på, om sveden kunne slippe væk og holde mig “kølig”. Meget overrasket så lod den vinden køle mig tilpas ned, en rigtig rar fornemmelse og jeg var ikke drivvåd som ventet.

Med baggrund i de begrænsede tests jeg har lavet, kan jeg kun varmt anbefale thriv™ sportsbeklædning. Det er virkeligt behageligt at have på, tillader kroppen at ånde og lader kroppen holde den rette temperatur, både i kulde og varme.