Betaling

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. Der er ingen gebyr for betaling. Eventuel fragt-tillæg vises på bestillingssiden/fakturaen.

Du kan betale via bankoverførsel, med dankort/e-dankort eller Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro.Ved bankoverførsel bliver varerne sendt afsted så snart der kan bekræftes, at beløbet er landet på kontoen. Ved dankort eller kreditkort betalinger bliver beløbet trukket, når varerne afsendes. Det er efter aftale også muligt at betale kontant, når du afhenter bestillingen hos tasc (bemærk at ordren stadigvæk foretages via webbutikken og du skal vælge Bankoverførsel som betalingsmetode).

Du kan til enhver tid se ordrens status på din login.

Returret

Der ydes 14 dages fuld returret fra den dag du modtager varerne. Varerne skal returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand som ved modtagelse. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi indenfor 3 hverdage refundere købsbeløbet til din konto. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Vedlæg så vidt muligt også en kopi af din faktura og husk at gemme din postkvittering, som dokumentation for at varen er sendt retur til os.

Returadressen er:

tasc
Tornevangsvej 19
3460 Birkerød
Att. John Andrews

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter man har konstateret fejlen / manglen.

Ved en reklamation bedes du gøre følgende:

Send en e-mail til kundeservice@tascperformance.dk med følgende omlysninger:

Navn
Ordrenummer
Telefonnr. og/eller email adresse
Beskrivelse af fejlen
Evt. et foto af fejlen

Herefter kontakter vi dig og aftaler, hvorvidt den defekte vare skal sendes retur og om reklamationen er berettiget. Hvis den skal sendes retur, sender vi dig en returseddel. Husk at gemme dit ordrenummer til brug ved reklamationer. Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos tasc™.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret SSL forbindelse gennem Webshopsystemet og godkendt af PBS. Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år i flg. krav fra bogføringsloven.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Vi anvender logstatistik til at opsamle information, som kan give os et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft samt hvor på websitet det forlades m.v. Dette har bl.a. til formål at forbedre funktionalitet og sortiment.

Copyright

Al billed- og tekst materiale på tascperformance.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes  øvrige rettigheder i henhold til anden relevant i materiel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.