Jeg er 24 år og motionsløber. Jeg træner op til halvmarathon i Århus i Juni 2013.

Min første oplevelse med TASC var sidste år i juni, hvor jeg løb en tur på 5 km i 25 graders varme. Jeg havde hørt om mærket gennem min søster.

På min førsteløbetur med TASC havde jeg Cape Elisabeh Racer top på samt Lillehammer crop Legging. Allerede da jeg fik tøjet på føltes det som en drøm på kroppen - blødt, let og lækkert - det føles næsten som et ekstra lag hud man tager på, fordi det smyger sig så fint og let til kroppens facon.

På sådan en dag med en 5 km løbetur i dansk sommervarme, ville jeg normalt svede og overophede af ikke at kunne komme af med varmen, og jeg ville blive klistret af det syntetiske løbetøj jeg havde før jeg kendte til TASC.

Jeg var så positiv overrasket efter min løbetur den dag!! Jeg havde svedt, men kunne så nemt komme af med varmen grundet bambusteknologien og den eminente åndbarhed i tøjet. Samtidig oplever jeg en stor fordel i, at jeg ikke behøve at vaske tøjet efter løbeturen - jeg har hænget det ud i luften 1 times tid og der er ikke den mindste svedlugt i det! Derfor slider man ikke unødigt på tøjet ved at vaske det hele tiden, hvilket gør at tøjet holder længere. SÅ dejligt!

Derudover indeholder tøjet UPV 50+, hvilket er en stor fordel for mig som er meget sart overfor solen. TASC er økologisk, hvilket betyder meget for mig som i høj grad går ind for økologi.

Min begejstring for TASC beklædning er så stor at jeg udelukkende motionerer i TASC og har lagt al syntetisk løbetøj på hylden. TASC har gjort mine løbeture langt mere komfortable og behagelige! Jeg mener at hele teknologien omkring TASC er fremtiden, i og med vi i verden bliver mere og mere bevidst om økologi, sundhed, miljø og kvaliteten ved det naturlige.

Sofie og ven med medaljer