Anmeldelse af Kim Hejn, maraton og 100 km ultra-løber

Test af thriv™ Energy T-shirt

Jeg fik til opgave, at lave en test af Energy T-shirt... Første gang jeg tog T-shirten på blev jeg positiv overrasket, nok specielt fordi jeg normalt løber i syntetiske T-shirts.... Den er meget behagelig at have på, hvilket er et godt udgangspunkt når man skal ud og svede på landevejene.

Fornemmelsen på kroppen er helt fantastisk, den er lækker blød, har en god pasform, med rund hals, som er tilpas løs, så den strammer overhovedet ikke omkring halsen. Efter mange ganges brug og vask er formen stadig den samme, men vigtigst af alt, den lugter ikke så fælt som normalt syntetisk løbetøj, hvilket gør at den får topkarakter i brug.

Selv om jeg blev gennemblødt, og T-shirten var sjaskvåd og klistrede til min krop, var den på ingen måde generede at have på, og føltes ikke tung.... trods den stadig var våd, klistrede den ikke til kroppen, og den holdte også på varmen, så jeg følte mig på intet tidspunkt kold, og vigtigst af alt, den sled ikke hul på mine brystvorter, faktisk kunne jeg slet ikke mærke på dem, at jeg havde været i regnvejr, meget positivt.

**Opdatering** Nu, tre år efter har vi opdaget via Facebook at Kim er stadigvæk godt i gang... og med tasc. Det er samme løbetrøje han har på til sin 59 km løb i weekenden (15.06.2014). Godt gået Kim!
Kim Hejn 2014 59 km løb 

<Klik her for hele anmeldelse>